menu

Kennismaken

Spreekuur online

Elke maand houden we een avond een online spreekuur, van 20.00 uur - 21.00 uur. Als je je aanmeldt, ontvang je een uitnodiging met een link naar de meeting. Data van deze spreekuren zijn:

Maandagen: 20 september, 25 oktober, 22 november, 20 december

Op verzoek organiseren we ook, tegen reiskostenvergoeding, spreekuren bij jou in je woonproject, school of organisatie

Meld je aan via het contactformulier

Introductie, workshop of training op locatie

Op verzoek verzorgen wij bij jou in je team, organisatie, school of woonproject een introductie, workshop of training die aansluit bij jullie eigen situatie en vragen.

Lees verder of

Neem contact op met je vraag

Lezingen

Onze docenten houden lezingen over verschillende onderwerpen. In de agenda vind je de data waarop lezingen staan gepland. Op verzoek kun je ook een lezing bij jou in de regio (laten) organiseren over de volgende onderwerpen. In overleg spitsen we de lezing toe op specifieke vraagstukken die bij jou of jouw organisatie leven.

  • Moderne gemeenschapsvorming, hoe doe je dat eigenlijk? (Thuis, op school, in je woongemeenschap, je team, je organisatie, .....)
  • Gedragen besluitvorming
  • De levensweg van de mens: waarin kun je je eigen diepere wil en levensopgave leren kennen? En kun je ook zicht krijgen op die van de ander?
  • Hoogsensitiviteit
  • Sociale driegeleding
  • Een nieuwe manier van omgaan met geld, in je huishouden, bedrijf, school of woongemeenschap

Stuur ons je verzoek via het contactformulier

Workshops

Ter kennismaking verzorgen we een dag of eendaagse over bovenstaande onderwerpen, zodat we uitgebreider op de persoonlijke of gemeenschappelijke situatie en vragen in kunnen gaan.

Stel je vraag via het contactformulier

© De Grondsteen 2023